UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIŞOARA
DEPARTAMENTUL CALCULATOARE ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI
Homepage
Prima pagina Despre noi  Colectivul CTI  Studii Licenta  Studii Master  Doctorat  Cercetare  Publicatii  Stiri  Calitate   Contact
Printeaza pagina curenta

ULTIMELE NOUTATI

Hotarare privind noul model de pontaj pentru cadrele didactice din UPT
Model de pontaj pentru cadrele didactice din UPT (format excel)
Concediu Medical
Anexe Concediu Medical
Concursul international HARD & SOFT Suceava-2015

VA RECOMANDAM


DEPARTAMENTUL CALCULATOARE SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI


Universitatea "Politehnica" din Timisoara
2, Vasile Pârvan Blvd.
300223, Timisoara
Romania

Planificare sustinere lucrari de diploma

Examenul de Licență

Departamentul Calculatoare si Tehnologia Informatiei,

Sesiunea FEBRUARIE 2018

 

Sustinere: 15.02.2018, B414

 

 

 

Inscrierile se fac in perioada 12-14.02.2018, la secretariatul facultatii, B512, intre orele 10 si 13.
          

Procedura de înscriere este următoarea, aşa cum este prezentată în Precizările privind elaborarea şi prezentarea lucrării de licență și proiectului de diplomă pentru ciclul licență

( www.upt.ro/Informatii_reglementari-referitoare-la-ciclul-de-licenta_187_ro.html ):

 

Documente care se prezintă la înscriere :

            a)  Fişa de înscriere, completată de absolvent şi semnată de conducătorul proiectului de diplomă în original  (fişa se ridică de la secretariat - parter)

            b)  Tabelul cu date pentru înscriere completat în format electronic şi scos la imprimantă, datat şi semnat de absolvent       (** completarea tuturor câmpurilor este obligatorie! La punctul 7 treceţi: sala, în cazul în care susţineţi partea practică în altă sală decât cea de examen / „laptopul meu personal”, în cazul în care vreţi să susţineţi partea practică pe laptopul vostru în sala de examen / „echipament în sala de examen”, în cazul în care aduceţi un echipament în sala de examen pentru partea practică / „nu susţin”, în cazul în care nu susţineţi partea practică. Important: asigurarea tuturor condiţiilor necesare susţinerii părţii practice cade exclusiv în sarcina absolventului şi a conducătorului proiectului de diplomă)

            c)  CV-ul candidatului, în format Europass (europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae/templates-instructions), care conţine neapărat date de contact (adresă de email, telefon). De asemenea, candidatul va avea la el carnetul de student sau buletinul de identitate pentru verificarea numelui complet, a iniţialei tatălui etc.

                Absolvenţii promoţiilor anterioare  vor prezenta la înscriere şi o copie după chitanţa doveditoare a plăţii taxei de finalizare a studiilor.

 

            Se predau conducătorului de lucrare de licență următoarele:         

                     Proiectul de diplomă -  va conţine ca ultimă filă o "Declaraţie de autenticitate a lucrării de finalizare a studiilor " datată şi semnată de absolvent (www.upt.ro/pdf/licenta&master/Declaratie_de_autenticitate_UPT.pdf)

                       Dacă lucrarea este scrisă în altă limbă decât limba română, este necesară şi predarea unui rezumat în limba română a lucrării. Pe prima pagină trebuie să apară titlul lucrării scris în limba română, numele absolventului, numele conducătorilor lucrării de diplomă şi anul. Rezumatul trebuie să conţină obligatoriu cuprinsul lucrării scris în limba română. Conţinutul rezumatului va fi stabilit împreună cu conducătorul lucrării; se vor reliefa rezultatele obţinute şi contribuţiile aduse de către absolvent.

                   CD-ul  - conținând proiectul de diplomă în format pdf într-un singur fişier (fişierul nu va conţine anexele cu programe sursă) și o poză tip paşaport (scanată) a absolventului

                    Fişa de evaluare a proiectului - ataşată mai jos (va fi  semnată de conducătorul proiectului de diplomă).

 

             Programarea susținerii lucrărilor va fi afișată ulterior, dupa finalizarea înscrierilor.

 

                  Oferta de programe de master o regasiți aici.

FISIERE ATASATE


   Comisie examen [ click pentru a descarca ]
   Fisa evaluare lucrare [ click pentru a descarca ]
   Programare examen [ click pentru a descarca ]
   Note examen [ click pentru a descarca ]