Admiterea la programele de Master

Informaţii privind procedurile, regulamentele şi calendarul de admitere la programele de studii de Master susţinute de către Departamentul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei:

 

Alegerea disciplinelor opţionale

Alegerea disciplinelor opţionale pentru anul universitar curent se poate realiza la următoarea adresă.

Pagina concursului de admitere

Toate anunțurile importante, în timp real, legate de concursul de admitere sunt disponibile pe pagina dedicată concursului. Vizitați acea pagină cât mai des.

Conținutul interviului de admitere la Master

Interviul constă într-o prezentare, făcută de candidat, a unei propuneri de teme de cercetare pe care candidatul dorește să o abordeze în timpul programului de Master. Prezentarea va fi urmată de o serie de întrebări din partea membrilor comisiei. Se recomandă (dar nu e obligatorie) consultarea în acest scop a unui cadru didactic sau cercetător din domeniu.

Programele de Master oferite de Departamentul CTI

Prezentarea generală a programelor de Master din domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, pentru care DCTI oferă suport majoritar, este disponibiliă la această locaţie.

Informaţii privind admiterea la programele de Master

Informaţii privind procedurile şi regulamentele pentru admiterea la programele de studii de Master sunt disponibile la următoarele locaţii din site-ul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, precum şi din site-ul Universităţii Politehnica Timişoara.