Contact şi direcţionare

Departamentul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei

Universitatea Politehnica Timisoara

Adresa: 2, Vasile Pârvan Bvd., 300223, Timisoara, Romania
Telefon: +40 256 403261
+40 256 403273
Fax: +40 256 403214
E-mail: secretariat (at) cs.upt.ro

Secretariat:

Sala B512, Etaj 5,
Clădirea UPT Electro, 2, Vasile Pârvan Bvd.

 

Cum putem fi găsiţi

Ne aflăm în clărirea UPT Electro, la intersecţia Bvd. Vasile Pârvan cu Bvd. Mihai Viteazu, la aproximativ 500 metri de Catedrala Mitropolitană şi de Piaţa Victoriei, în centrul oraşului.

Există mai multe modalităţi în care se poate ajunge la noi din Timişoara, incluzând taxi sau mijloacele de transport public. Opţiunile de transport public sunt autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele, cu programul general de circulaţie între orele 04:45 şi 23:15. Biletele de călătorie pot fi cumpărate de la chioşcurile de ziare din apropierea majorităţii staţiilor de transport public.

Timişoara este deservită de Aeroportul Internaţional Traian Vuia (TSR), situat la aproximativ 12 km distanţă faţă de centrul oraşului (20-30 minute cu autoturismul). De la aeroport se poate ajunge in Centru cu ajutorul liniilor expres de autobuz, a taxiurilor sau a opţiunilor de închiriere de autoturisme.

Cu trenul se poate ajunge în Timişoara prin principala sa gară, Gara Timisoara Nord, cu conexiuni zilnice internaţionale în principal dinspre Budapesta, Ungaria şi Viena, Austria. Recomandăm selectarea destinaţiei "Timişoarea Nord" atunci când se caută rutele pentru Timişoara. Gara Timişoara Nord este situată la aproximativ 15 minute faţă de centrul oraşului.

Cu ajutorul liniilor de autobus, Timişoara este direct conectată la principalele oraşe vecine, precum şi la multe oraşe din alte ţări europene.

Hoteluri şi cazare

Cazarea vizitatorilor poate fi aranjată într-unul dintre cele două hoteluri ale Universităţii Politehnica Timişoara:

Datorită localizării noastre în imediata apropiere a centrului oraşului, există numeroase alte opţiuni pentru cazare.